neděle 25. září 2016

Typy lidí, kterým se v gymu nevyhneš

Začínáš cvičit, nebo už cvičíš delší dobu, našel jsi svůj chrám, kde chceš nechat pot, slzy a špeky, a všechno je topíčkové. Říkáš si, že tam chodíš hlavně proto, abys našel své lepší já a tak, a rozhodně s nikým nehodláš vykecávat. Jenže časem zjistíš, že se ti parťák hodí nejen na jištění při benchi (pro gurmány při mrtvole), ale i v rámci odreagování a tak nějak k odvedení pozornosti od ultrahardcore tréninku. A přesně v téhle chvíli začneš poznávat složitý ekosystém posilovny, kde horní příčku potravinové řetězce obývá alfa samec v těžce propoceném tílku a s rukavičkama.


RÁDA BYCH UPOZORNILA, ŽE VŠECHNA JMÉNA JSOU SMYŠLENÁ, A MOŽNÁ PODOBNOST S REÁLNÝMI LIDMI JE ČISTĚ NÁHODNÁ!
  1. Počkej v březnu – Všechno uměl, všechno znal, všude byl a taky všechno vyhraje. A když ne, tak to je čistě jen kvůli tomu, že osa byla moc kluzká, hudba hrála moc nahlas, lidi se tam tvářili málo sympaticky a tak. Plány jsou velké a slova ještě větší. Maximálkama a číslama tento typ háže jako s hopíkem, hlavně aby bylo jasné, kdo je tu samec numero uno, borec, co zvládá mít loket z vokna i v zimě, kamobracho.
  2. Kanec – Víc toho odkecá, než odcvičí. Nicméně námětem jeho debat není světový mír nebo hladomor v Africe, ale čičinky. Čičinky ve dne, v noci, zamlada, nahoře, dole, na víně nebo po francouzsku...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Chceš si číst dál? Pokračování najdeš na Naholkydobry.cz a přesně to je naše nová stránka s Blaničkou, kde odteď najdete vše, co k životu potřebujete (kromě lásky krásné ženy a nabalené svačiny).

Žádné komentáře:

Okomentovat