středa 18. května 2016

Jak jsem trénovala jako bikina

    Určitě všichni toužíte vědět, jak se vyvíjí dění ohledně neposedného žebra. Postupně se ukazuje, že neposedné žebro není žebro, jako spíše nerv zvaný interdermaliscelularispodžebris. Říkáte si, jak se mi povedlo zapamatovat si tak dlouhý název? Asi jsem na medicínu prostě talent. V následujících týdnech mě čeká ještě pár vyšetření, takže už o sobě budu vědět skoro úplně všechno. Snad jen gastroenterologii jsme se vyhnuli, díkybohu. Nějaké ty rehabilitace, ortopedické vložky do bot a nějaké fešácké botky, abych eliminovala pajdání na jednu nohu kvůli skolioze. 
Pohodlné boty vhodné na horské túry a do MHD v letních měsících. SWAG!
    Ale téma dnešního článku se bude točit hlavně kolem toho, jak jsem přešla ze tréninku 4-5krát týdně na cvrkání kuliček nebo pumpování bicáků. No, není to prdel. Lidi, kteří se mnou chodí do Arény, ví, že úplně trénovat jsem nepřestala, protože by mi z toho asi šiblo. Dvakrát až třikrát týdně drtím bicepse a tricepse, ať jsem připravena na letní sezonu. A ramena. A předloktí. A trochu břicho. A taky bikiny dřepy a hip thrust. Což je mimochodem strašně moc zajímavý cvik zejména pro vaše okolí.


     Snažím se v tréninku vyvarovat cviků, u kterých bych mohla nějak moc zapojovat záda. Takže dřepy s činkou jsou pro mě teď na černé listině podobně jako šlapání na steppříku. Což mi připomíná, co je s Adenike? Prodala tolik korzetů, že už své žroutky nepotřebuje? Otázky, samé otázky... Oukej, zpátky ke cvičení. Jedním z cviků, které mi suplují klasický dřep, abych udržela zadek v letní formě, aniž by mi začal plandat, je dřep s opaskem, na němž mám naložené kotouče, v podstatě takový goblet dřep. Minulý týden jsem zkoušela takhle dřepovat se 40 kilama a nebyla to moc velká srandička. Navíc kotouče byly značně rozlítané aka už vím, jaké je to mít koule, faaaakt velké, ba přímo astronomicky velké koule. 
    Druhým cvikem je už výše zmíněný hip thrust. Doporučí vám jej 10 z 9 bikin a bude se vám za něj posmívat 15 z 10 borců, se kterýma chodíte do stejného gymu, ještě teď mě z toho bolí u srdíčka. Doporučuju se s činkou ukrýt do nejtmavšího kouta posilovny a tam si to v klidu odcvičit. Pakliže to neuděláte a budete si to na hrdinku cvičit u vzpírárny, kde je největší koncentrace testosteronu, potu, krve a drsných řečí, připravte se na poznámky o prcání činky a jestli jste si náhodou nespletli svou roli #truestory. Pamatujte, že vítězí jen ti nejsilnější. 
   A co kardio? No, zase to nebudeme přehánět s tou formou na léto, ne, svoje gainz si musím chránit!

14 komentářů:

  1. :D :D :D to s tou Adenike jsi zabila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale skoncim v pekle,protoze karma me vidi :D

      Vymazat
    2. vidí no, protože ze začátku to byla sranda, ale po takový době už to je spíš taková zbytečná online šikana, takže si lidi dost možná přestanou říkat, že jsi vtipná a začnou si říkat, že jsi asi něco jinýho :)

      Vymazat
    3. Já teda nikde žádnou online šikanu nevidím. Nenapsala jsem nic, co by se nevědělo a co bych si vycucala z prstu, ty korzety prodávala, takže nevím, kde je problém :).

      Vymazat
  2. Nejsem fanoušek adenike ale do padlých se nekope

    OdpovědětVymazat
  3. a když tak jen v případě když kontroluješ jestli jsou opravdu mrtvi aby jsi je mohl/a oloupit o poslední denár ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam v planu zabavit si prave jeden ten stepprik :D

      Vymazat
  4. Hahahah fakt nekecám, ale před chvílí jsem si u míchání BCAA (prostě jasná bikina) vzpomněla na Adenike a říkala si, kde je jí asi konec, jestli náhodou neodjela s Mončiči a Fogym na Moravu a nepředávkovala se meruňkovýma knedlíkama. A když už jsem byla ponořena do té hluboké úvahy, říkala jsem si "jooo a to mi připomíná, že jsem dlouho nečetla nic od Adélky, musím to zkontrolovat jestli mi něco neuniklo!" :D

    OdpovědětVymazat
  5. já si myslím, že Adenike zmizela, protože si nechala udělat prsa :D veřejně to vždycky odsuzovala, pak natočila i video, jak si tam strká ponožky, ale je jí to trapný, ta se radši odklidila :D :D
    Míša

    OdpovědětVymazat
  6. Adenike ma prý poměrně závažné zdravotní problémy .. Toto je fakt hnus. Nerikam ze si ta holka tím jak je blba o to nekoleduje, ale nevite nic a toto už nemá co dělat a humorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že hlavním poselstvím toho článku není se smát Adenike, jsou tam o ní dvě věty ;)

      Vymazat