středa 24. února 2016

A co chci v roce 2016 udělat?

      Přejděme to, že je už skoro konec února. A že předsevzetí jsem nestihla, TO-DO list taky nemám a ještě jsem si ani nekoupila diář na nový rok (nikde jsem neviděla žádný s jednorožci). Nicméně i já mám pro letošní rok nějaké plány. A ne není to jen hledat ten nejlepší větrník v Praze.
    Plánem číslo jedna je naučit se vzpírat aspoň na takové úrovni, abych to mohla veřejně prezentovat. Nejlépe na soutěži, fejsíčko je samozřejmě taky fajn. V listopadu je MČR v Praze a kluci od nás z gymu si myslí, že vezmu roha a nebudu soutěžit. Ale co je psáno, to je dáno, takže není cesty zpět, překročila jsem Rubikon atakdáleatakdále.V souvislosti s tím mi namysl přišla otázka, že nemám co na sebe (typická ženská) a budu si muset pořídit nějaký hypersexy úbor. Protože není důležité, co umíš, ale jak u toho vypadáš!
     Plánem, respektive plány, číslo dvě jsou nějaké ty strongmanské závody. V minulém roce mě hodně bavily, a i když na ně mám poměrně málo testosteronu, určitě bych se chtěla nějakých zúčastnit. Jen málo věcí je příjemnějších než tahat auto ve 40 stupních, fakt. 
     Třetí bod - DOVOLENÁ. Tak triviální věc a já si ji dávám na svůj seznam? V době, kdy jsem ještě studovala a vydělávala na brigádách, jsem nebyla schopná našetřit na nic většího. Po příchodu do Prahy bez diplomu v ruce jsem sice hned začala pracovat, ale ty příjmy nebyly úplně ideální. Naučila jsem se ovládat a nekupovat každý nesmysl a dokonce začala šetřit. Nevím kam, kdy, jak, za to vím, že válení u moře mě po dvou dnech přestane bavit. 
     Čtvrtý bod - jít na veřejné koupaliště, aspoň jednou. Minulý rok jsem se svým kamarádem Tomem navštívila po asi 5 letech bazén. Byla jsem nervozní, říkala jsem si, že tam budu za vyvrženého vorvaně a představovala si ty plážové krásky. A ono ne. Takže jako egobooster vyloženě doporučuju. S tím souvisí další bod.
   Plánem číslo pět je udělat esteticky příjemnou letní formu. Tak, aby síla zůstala tam, kde má - vysoko, ehm a procento tuku nízko. Neplánuju žádná drastická omezení, jen si trošku pohrát se sacharidy a jejich denním množstvím - low/high carb dny. Kardio se konat nebude. Potravinové folie kolem pasu taky ne. Ani spalovače. Budu nadále věřit v sílu sacharidů a jednorožců, tedy vědecky podložené záležitosti.
A takhle nějak by to mělo vypadat v ideálním případě.

     Bod šestý - konečně si pořídit nové brýle, protože už je to vážně tragédie. A když jsem to tady napsala, tak to fakt musím udělat, jo, cítím to odhodlání, že tohle vážně splním. Přiznejme si to, jsem slepá. Až tak moc, že jsem schopná zdravit svoje kolegy v práci Dobrý den, když stojí na konci chodby a já si myslím, že přišel zákazník na osobní odběr. Nebo je pro změnu nevidím vůbec. A navíc bych mohla v lepším případě vypadat jako sexy učitelka, v tom horším jako učitelka.
    Zasedmé - začít dělat crossfit. Myslím, že nic víc mě nebude naplňovat, cítím totiž, že kliky ve stojce, angličáky a shyby jsou přesně to, po čem mé srdce touží. OLOL, ne, to nikdy. 
     No, nikde na tom svém seznamu nevidím nic o manželství, dětech, sázení stromu, kupování kočky anebo křečka. Hmm, tak třeba ten další rok... :D
A jaké jsou vaše plány pro letošní rok?

6 komentářů:

  1. Hrozný nesmysly vypisuješ. Nedá se to ani moc číst. Stejně máš formu bídnou. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, ale dokážu s tím žít :D

      Vymazat
    2. Já se naopak vždycky zasměju a pobavím! :D Super články! Jen tak dál! :)

      Vymazat
    3. ojoooooj, závist je svině :D úspěch se v ČR zkrátka neodpouští...hateři byly jsou a budou .....za PC jsou všichni borci

      Vymazat
    4. Já mám dost specifický styl psaní a někomu se takový ironicko/satirický styl, kdy si dělám srandu sama za sebe a ze všech okolo, nelíbí, ale jak říkám, zvládám s tím žít :D

      Vymazat