čtvrtek 11. února 2016

Adélka, pořád malá vzpěračka, díl Druhý

       Je mi jasné, že po minulém článku jsem vás nechala ve velkém očekávání. Jak to pokračovalo neúspěšném pokusu na 100 kilech? Budu dělat předskokana AC/DC? Nebo jsem přestala cvičit, protože je ostuda, když 100 kilo dřepne každá bikina, od Adenike v supertruper funkčním korzetu po začínající Květoslavu, která na korzet nemá peníze, ale pro jistotu se obalila potravinou fólií? Otázky, samé otázky...
         No, takže na dřep jsem nezanevřela. Mým největším problémem je to, že jsem posera. Upřímně to přiznám, dost často jdu pod činku s tím, že když jsem to nezvládla doteď, tak to nezvládnu potom a nikdy a prostě zdárek párek, jsem marná. Postupně se to lepší. I proto jsem se po neúspěšném pokusu na 100 kilech k čince vrátila, sjela s váhami dolů a vyjela si postupně zase nahoru na 97 (pak mě 100 znovu potrápilo, respektive potrápilo mého trenéra, který mě jistil - promiň Hansley). Několik měsíců předtím bych si do všeho kopla, zabušila pěstičkami do zdi, vzteky se vyválela na zemi a tak (ne, dobře, přeháním, ale vnitřně určitě). A nakonec moje maximum bylo 97 kilo. Vzhledem k tělesné váze, která se za posledních asi 8 měsíců snížila o 10 čísel, to beru jako úspěch a v řeči čísel, statistik a grafů jsem se zlepšila o 12 kilo. Malý krok pro lidstvo, velký krok pro princeznu. 
        Další disciplínou, kde se tento týden lámaly maxka, lítaly rekordy a padala činka, byl čelní dřep. Moje maximum z června 2015: 75 kilo při kebabové formě cca 80 kilo. Po téměř smrtelném víkendovém nachlazení jsem doufala aspoň v 85. (Poznámka: jako to nakládání činky už začíná být celkem šichta) Já, dáma v růžové, s růžovým opasečkem téměř odhodlána pokoři 85 kilo. Dvakrát. Můj soupeř - ta naložená mrcha. Jdu na to. První opakování jde, druhé už ne. Stav utkání 1:1. Zvedám na 87. Kritické zaváhání, předklon při pohybu nahoru a smůlka. Nebudu to dramatizovat, nad 87 jsem nakonec zvítězila, dokonce dvakrát, nad 90 už ne. Inu, nestáli při mě všichni jednorožci. S celkovým progresem jsem ale spokojená. Jistě, mohla bych zvedat víc (vousy included). 
    


        Čelní dřep - 1 opakování s 85. Za mohutného povzbuzování nejmužnějších mužů z Arény.  

        A co bych obecně řekla k mému současnému tréninkovému plánu? Trénuju 4krát týdně, myslím, že v rámci možnosti celkem náročně (na holku samozřejmě - POZNÁMKA!!!NE, pokud se snažíte bavit, nebo udělat dojem holku, co cvičí silově, nikdy neříkejte na holku dobrý, v ten moment riskujete, že dostanete osou, do zubů) . Někdy je mi vyhrožováno klackem, ale někdy trenér řekne lepší. Když se mě na konci tréninku zeptáte, jak se cítím, tak řeknu hladově. A tak je to skoro každý den. 
                                                 
                                                                                                       Čauky mňauky, vaše nenažraná Adél
                     
       Momentální verze bez vousů a druhé bradičky, ke které jsem neměla daleko při kebabové formě

4 komentáře:

  1. miluju tento druh humoru, taky nemusím Adenike a když ji zmíníš někde, tak se pousměju, každopádně Květoslava ta rozsekala :D že ať se daří, moc Ti to sluší a obdivuji zlepšování :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květka je jinačí liga, co ti budu povídat :D děkuju moc a doufám, že to půjde i tak nějak dále a že neskončím v hlubinách "fejsbukoválifterka" :D

      Vymazat
  2. :D :D :D díky za pěkný ráno! A přesně, "na holku dobrý" wtf??? Tak mi to jako ukaž CHLAPEČKU ty! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neasi, v tu chvíli mi začne cukat koutek oka :D

      Vymazat